Yakult Start to Run

Ook voor degene die nog helemaal geen loopervaring heeft, hebben we mogelijkheden. Uiteraard is het Start to Run programma ook voor lopers die opnieuw willen starten of voor lopers die eens in een groep willen lopen.

Na de zomervakantie starten we met een programma voor iedereen die kennis wil maken met de hardlopen. Je hoeft geen enkele ervaring te hebben.

Leren hardlopen kan al in zeven weken. En het maakt niet uit of je nu al fit bent of niet. Of je (iets) te zwaar bent of prima op gewicht. Wat wel uitmaakt, is dat je niet alleen van start gaat en de juiste begeleiding krijgt. Yakult Start to Run is dé manier om te leren hardlopen zonder die moeilijke stap alleen te zetten. Op een laagdrempelige manier maak je kennis met hardlopen in je eigen omgeving.

Swift Atletiek organiseert (onder auspiciën van De Atletiekunie) elk jaar een nieuwe cursus Yakult Start to Run op sportpark De Wijher in Roermond. In zeven weken leer jij 25 minuten aaneengesloten hardlopen op je eigen tempo. Er wordt aan je looptechniek gewerkt en je krijgt informatie over loopschoenen en kleding, het voorkomen van veel voorkomende blessures en voeding. Enthousiaste trainers en gezellige loopmaatjes wachten je elke zaterdag op voor een energieke training op de atletiekbaan.

Wil jij ook een hardloper worden, maar twijfel je of Yakult Start to Run wat voor jou is? Kijk dan op de site van www.hardlopen.nl en kom naar de proeftraining.

Meer informatie over de proeftraining en deze cursus vind je op de site van www.hardlopen.nl