Swift Runners

Naast de reguliere wekelijkse trainingen, zijn er door het jaar altijd diverse projecten waarbij je je kunt aansluiten om voor een bepaalde wedstrijd te trainen met een voor die wedstrijd geschikt schema.

Roermond City Run

Vanaf februari starten we elk jaar met de Swift Runners. In drie maanden trainen we in vier aparte groepen naar de Venloop of Roermond City Run die eind maart en eind april op het programma staat. Zowel voor beginners als gevorderden lopers hebben we verschillende groepen voor 5, 10 en 16km groepen.

Halve en Hele Marathon

In juni starten we met de trainingen van de hele marathon, gevolgd door de trainingen voor de halve marathon, die in juli starten.

In de zomer starten we met een programma waarbij we ons in drie tot vier maanden voorbereiden op de Halve Marathon en Marathon in oktober, meestal in Eindhoven.

We starten in juni en trainen gedurende 4 maanden voor de marathon.

De trainingen voor de halve marathon zijn over een periode van 3 maanden. Deze trainingen beginnen in juli.

Je mag altijd eerst de marathon trainingen meedoen om te kijken of dit iets voor je is. Mocht het toch te zwaar zijn, dan kun je altijd overstappen naar de halve marathon trainingen.

Neem hier een kijkje, als het je leuk lijkt je aan te sluiten bij deze trainingen.

Yakult Start to Run

Ook voor degene die nog helemaal geen loopervaring heeft, hebben we mogelijkheden. Uiteraard is het Start to Run programma ook voor lopers die opnieuw willen starten of voor lopers die eens in een groep willen lopen.

Na de zomervakantie starten we met een programma voor iedereen die kennis wil maken met de hardlopen. Je hoeft geen enkele ervaring te hebben.


Kragtenavondloop

In de voorzomer bereiden we ons voor op de Kragten Avondloop. De organisatie is in handen Triathlon Vereniging Roermond en Swift Atletiek.

Er zijn diverse afstanden door het centrum van Herten waar iedereen aan mee kan doen.

Neelderveldloop

In het najaar samen in het bos trainen voor de Neelder Veldloop die in December gehouden wordt. De Neelderveldloop is onderdeel van het Limbra Cross competitie en in Roermond wordt deze door Swift Atletiek georganiseerd.

Neelderveldloop