Swift Atletiek Roermond

Atletiekvereniging Swift is een bloeiende, toegankelijke vereniging waar sporters, van toppers tot en met recreanten, hun sport beoefenen. Swift is een van de oudste sportverenigingen van Roermond. Naast hardlopen komen alle atletiekonderdelen van kogelstoten, discuswerpen, sprint tot en met speerwerpen etc. aan bod. Je hoeft geen doorgewinterde jonge sporter te zijn om mee te doen bij Swift. Op elk niveau mag jij je sport beoefenen!!!

Swift is een groeiende en bloeiende vereniging.

Naast de reguliere programma's, voorbereidingen en deelnames aan wedstrijden is er voldoende ruimte voor recreanten die sportief bezig willen zijn.

Als lid kun je aansluiten op diverse trainingsmomenten, 's avonds en 's morgens, zonder je daarvoor aan te melden. Schuif er maar bij en je bent welkom!

Swift schenkt naast de sportprogramma's ook veel aandacht aan activiteiten die maken dat een club ook een hechte vereniging is. In de gezellige kantine worden genoeg fijne momenten doorgebracht.

We weten dat voor veel mensen de stap naar een atletiekvereniging heel ver weg ligt. Het beeld van snelheid, kracht en spieren verhindert vaak een kennismaking. De werkelijkheid is heel anders. We gaan jou de kans bieden om dat te ervaren!

Voor de recreanten hardlopers zijn er wekelijks verschillende trainingsmogelijkheden.